TULEVIA TAPAHTUMIA

Uusi jäsenetumme Autokeitaan Arkiruokaboksi kympillä (norm 12,90) etu voimassa toukokuun ajan. Alennuksen saa  esittämällä jäsenkortin ja bokseja saa etuhintaan yhden kerrallaan . Boksi pitää tilata ennakkoon https://www.autokeidas.fi/autokeidas/forssa/arkiruokaboksi/  vähintään tuntia ennen noutoa, noutoajan voi valita klo 12-19. 

UUTTA!! Meillä on nyt verenluovutusryhmä. Jos haluat että luovutuksesi kartuttaa ryhmän saldoa niin ilmoita että luovutuksesi kirjataan ryhmään "Pam Forssa" Kannattaa tehdä sovinkoluovuttajaksi.fi testi jos ei ole aiemmin luovuttanut.

Vuosi 2020 on PAM 20v juhlavuosi. Olemme suunnitelleet tapahtumia osastolle joka kuukaudelle.

SEURATAAN TILANNETTA, KEVÄTKOKOUKSEN PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN HETI KUN SEN VOI PITÄÄ

PERUTTU!!! Huhtikuu KEVÄTKOKOUS 22.4. Scandicissa klo 18 Tarjolla iltapalaa PERUTTU!!!

PERUTTU!!! Toukokuu KEILAILLAT Forssan Keilahallilla pe 15.5. hohtokeilaus klo 19-21 ja ke 20.5. ilman hohtoa :) klo 19-21. Jäsenelle maksuton keilaus ja virvoke. PERUTTU!!!

Lisäksi suunnitelmissa keilausta, pakohuone, mahdollinen teatteri- tai messureissu, elokuvailta? Meille saa lähettää ehdotuksia!

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Syyskokous 13.11.2019 Scandicissa 

Tammikuu PALAUTUMISLUENTO (Nina Pajanti-Raudus Kehrästä) Fain auditoriossa 22.1. klo 17:30 alkaen. Jäseniltä 5€, ei jäsen 10€ sis pienen tarjoilun. 

Helmikuu SAUNAILTA Juhlatila Hehkussa 8.2. klo 17 alkaen Yhdessäoloa, pizzaa, pientä ohjelmaa.

 Maaliskuu NAISTENPÄIVÄKAHVIT tiistaina 3.3. klo 12-18 toimistolla. TERVETULOA!! Nämä ovat samalla prismalaisten lakkoon valmistautuneitten "kiitoskahvit". Poikkea kahville ja osallistu samalla arvontaan! Leffakassit voittivat Pirjo S. ja Piia J. Sukat voitti Tarja N. Onnea arpaonnen suosimille!

Huhtikuussa arvottiin Facebookissa leffakassit ja onnettaren suosimat olivat Sanni H. ja Jaana N. Onnea onnea!!

Vappuarvonnassa Keilahallin ratatunnin ja kenkävuokran voittivat Tiina K., Mika S. ja Mervi K. Hauskaa keilailua!!