TULEVIA TAPAHTUMIA

Jos jollain sattuisi olemaan meille jotain asiaa ihan kasvotusten niin seuraava johtokunnan kokous on poikkeuksellisesti vasta 10.11.2020 klo 18.

SYYSKOKOUKSESTA tiedotetaan myöhemmin!


NUORTENILTA ke 28.10.2020 klo 17:30 alkaen. Keilausta/biljardia ja ruokaa Martinassa. Alle 31v jäsenelle tai tapahtumassa jäseneksi liittyvälle maksuton. Ilmoittaudu 21.10.mennessä txt 050-4637714 TERVETULOA!

 Meillä on nyt verenluovutusryhmä. Jos haluat että luovutuksesi kartuttaa ryhmän saldoa niin ilmoita että luovutuksesi kirjataan ryhmään "Pam Forssa" Kannattaa tehdä sovinkoluovuttajaksi.fi testi jos ei ole aiemmin luovuttanut.


Olisitko sinä kiinnostunut päättämään meidän kaikkien yhteisistä asioista? Olisiko sinulla sanottavaa siihen, miten palvelut, koulutus, työpaikat ja joukkoliikenne pitäisi kotikunnassasi hoitaa?

Ammattiosastomme kannustaa kaikkia jäseniään lähtemään ehdolle kuntavaaleihin. Ehdokkaaksi ilmoittautuminen ei vaadi kuin rohkeutta - ja sitähän ei meiltä pamilaisilta puutu!

Ehdokkaaksi kuntavaaleihin pääsee esimerkiksi valitsemansa puolueen kautta. Ilmoittaudu ehdokkaaksi ja lähde mukaan jo tänään. Nostetaan yhdessä vaaleissa meille pamilaisille tärkeitä asioita esille!  

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Syyskokous 13.11.2019 Scandicissa 

Tammikuu PALAUTUMISLUENTO (Nina Pajanti-Raudus Kehrästä) Fain auditoriossa 22.1. klo 17:30 alkaen. Jäseniltä 5€, ei jäsen 10€ sis pienen tarjoilun. 

Helmikuu SAUNAILTA Juhlatila Hehkussa 8.2. klo 17 alkaen Yhdessäoloa, pizzaa, pientä ohjelmaa.

 Maaliskuu NAISTENPÄIVÄKAHVIT tiistaina 3.3. klo 12-18 toimistolla. TERVETULOA!! Nämä ovat samalla prismalaisten lakkoon valmistautuneitten "kiitoskahvit". Poikkea kahville ja osallistu samalla arvontaan! Leffakassit voittivat Pirjo S. ja Piia J. Sukat voitti Tarja N. Onnea arpaonnen suosimille!

Huhtikuussa arvottiin Facebookissa leffakassit ja onnettaren suosimat olivat Sanni H. ja Jaana N. Onnea onnea!!

Vappuarvonnassa Keilahallin ratatunnin ja kenkävuokran voittivat Tiina K., Mika S. ja Mervi K. Hauskaa keilailua!!

Kesäkuun 29. päivä maanantaina osaston kevätkokous ja saunailta Opiston mökillä Tammelassa.